Categories
Brand news

De beste fietsmerken per type

FIRMSTRONG

Bekend om: Cruisers

Een Amerikaans fietsbedrijf gevestigd in Hermosa Beach, Californië. Het bedrijf is opgericht met de missie om schone, eenvoudige en gebruiksvriendelijke fietsen te ontwerpen en te bouwen die tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. Het bedrijf wil de eenvoud van de fiets behouden in hun ontwerpen. De missie van Firmstrong is om fietsen te ontwerpen die stijl en functionaliteit combineren.

ANCHEER

Bekend om: E-Bikes

Een ander in Californië gevestigd bedrijf Ancheer dat hun productie grotendeels uitbesteedt aan productiefaciliteiten in Taiwan en China. Dit bedrijf is een grote speler in de e-bike-wereld en heeft ook een aanzienlijk marktaandeel veroverd in de eenvoudige verticale indoorfiets.

SCOTT FIETS

Scott begon niet eens met het maken van fietsen of fietsonderdelen. Het eerste uitstapje van het bedrijf waren eigenlijk skistokken. Ed Scott was de pionier van de eerste aluminium skistokken in 1958, van daaruit groeide het bedrijf Scott uit naar meer opwindende en avontuurlijke modi.

GIORDANO

Giordano-fietsen, gevestigd in New Jersey, zijn geïnspireerd door de rijke wielergeschiedenis van Italië. Hun producten zijn gericht op het combineren van Italiaanse traditie met de nieuwste ontwikkelingen in fietstechnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *