Categories
Brand news

Fietskledingmerken die u moet kennen

In de wereld van atletiekuitrusting is fietskleding een klasse apart. Het draagt ​​niet alleen dezelfde verantwoordelijkheden als uw sportkleding (houdt u koel, droog en onbelast), maar het moet ook dicht genoeg passen om geen weerstand te veroorzaken. Het is dan ook indrukwekkend dat er zoveel geweldige fietskledingmerken zijn die aantrekkelijke en capabele fietssets voor heren maken.

Assos

Assos heeft een lange geschiedenis in de wielerwereld. Halverwege de jaren zeventig was oprichter Tony Maier-Moussa de eerste die een frame van koolstofvezel creëerde en pionierde met het gebruik van meer aerodynamische, synthetische rijkleding. Nu blijft Assos fietsuitrusting van topkwaliteit produceren, variërend van fietsbroeken tot truien, jassen en handschoenen.

Aanvallen

Deze jonge parvenu uit Australië heeft veel van zijn identiteit erop gewezen dat hij heterodox is. In plaats van te zoeken naar slabbetjes en truien die bij de rest op de weg passen, halen ze iedereen, van straatartiesten tot traditioneel opgeleide modeontwerpers, ertoe om hun unieke kits te maken. En wat de kwaliteit betreft, hebben deze jongens het op slot. Ze sturen al hun ontwerpen naar Italië, waar ze met de hand worden vervaardigd.

Zwarte schapen fietsen

Black Sheep fietsen heeft een vrij simpele missie. Ze willen de kloof dichten tussen wat je op de fiets draagt ​​en wat je erop draagt. In plaats van sukkelige truien en bibshorts te maken die meer op snel bewegende reclameborden lijken, hebben ze eenvoudige, aantrekkelijke uitrusting samengesteld die ongelooflijk goed functioneert en er nog beter uitziet.

Cadans

Opgericht in 2003 door een ex-fietskoerier uit San Francisco, Californië – Cadence produceert op betrouwbare wijze eenvoudige, schone en comfortabele uitrusting voor alle soorten rijders. Of je nu op zoek bent naar een korte koersbroek, een nieuw vest of een geïsoleerd rijjasje, ze hebben het allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *