Categories
Brand news

Fietsmerken in de wereld

Fietsen zijn de meest gebruikte voertuigen ter wereld en actueel, velen willen er nog steeds op rijden. Behalve dat ze het meest worden gebruikt, zijn ze ook het gemakkelijkst in het gebruik en relatief goedkoop in vergelijking met andere typen voertuigen. Fietsen kunnen worden gebruikt als transportmiddel, voor vrijetijdsreizen en voor oefeningen om de rivier gezond te houden.

Merida-fietsen

In de jaren 70 lijkt er een revolutie op het gebied van fietsen te zijn geweest. Dit is te zien aan het aantal geweldige bedrijven op deze lijst dat in deze tijd begon, vandaar dat de jaren zeventig met recht naar ons kunnen worden verwezen als een tijdperk van de fietsrevolutie. Een van die bedrijven die in deze tijd is opgericht, is het in Taiwan gevestigde Merida Industry Co Ltd, dat in 1972 begon.

Kona-fietsen

Dit is een andere grote speler in de branche met zijn belangrijkste productielocaties in Washington, Genève en Vancouver. Opgericht in 1988, wordt het bedrijf beschouwd als de eerste die complete mountainbikeseries voor buisontwerp heeft ontworpen en vervaardigd. Hun fietsen worden gecrediteerd voor hun vermogen om extreme downhill-terreinen aan te kunnen.

Yeti cycli

Yeti Cycles is ook een formidabele kracht in de industrie geworden, waarbij de zekerheid van zijn producten gemakkelijk wordt gegarandeerd door de tand des tijds. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en ontwerpt en vervaardigt fietsen van topkwaliteit. Door gebruik te maken van het ZeroLoss Technology-ontwerp voor de ophanging, biedt het bedrijf zijn gebruikers verbazingwekkend gemakkelijke wieluitlijningsfietsen, een broodnodige functie bij bergbeklimmen.

Marin cycli

Marin, gevestigd in Marin County, Californië, werd opgericht in 1986 en heeft daarna hoogwaardige fietsen ontworpen, geproduceerd en verkocht. Het bedrijf wordt lange tijd beschouwd als het beste fietsenbedrijf in de VS. Met een specialisatie in mountainbikes, wordt het bedrijf geassocieerd met enkele van de meest premium geprijsde fietsen ter wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *