Categories
Mountain bikes

Hoe u onverharde wegen bij u in de buurt kunt vinden

Er is één ding dat bijna alle grindrijders willen: meer grind. Hoewel sommige grindfietsers in afgelegen gebieden, zoals de Ozarks, Flint Hills en Sun Valley, honderden kilometers onverharde wegen voor de deur hebben, moeten anderen wat harder werken om een ​​netwerk van onverharde wegen te vinden.

Ga naar de grindkaart

Gravelmap.com werd in 2014 gelanceerd als een huisdierenproject, maar werd al snel een solide bron voor het samenvoegen van grindwegroutes in een bepaalde regio. Ga gewoon naar een adres of gebied waar u wilt rijden en een Google Maps-weergave verschijnt met de grindwegen geel gemarkeerd. Er zijn natuurlijk enkele kanttekeningen: het wordt door gebruikers gegenereerd, dus details op de wegen kunnen wat vlekkerig zijn. Snijdt het door een laagveen? Je zult erop moeten rijden om erachter te komen!

Ontdek uw natuurlijke bosdienst

Nationale en staatsbossen zijn gevuld met onverharde edelstenen. U kunt National Forest-kaarten vinden op de website van de U.S. Forest Service. Deze site bevat links naar ‘off-highway voertuigen toeren’, wat betekent dat die routes jeep- en motorvriendelijk zijn – een aanduiding die ze ook leuk maakt voor gravelbikes. U kunt ook een kijkje nemen bij de National Forest Foundation om beschermde bosgebieden – en zoete bosweggetjes – bij u in de buurt te vinden.

Kijk rond Bike Reg

Zodra evenementen met enige regelmaat terugkeren, kunt u zich altijd aanmelden voor een evenement op grind of gemengd terrein bij u in de buurt en iemand anders het routevindende beenwerk laten doen. Ga gewoon naar BikeReg en klik op het tabblad “Grindmolen” onder “Evenementen bij u in de buurt” en selecteer de mijlen en locatie die u wilt zoeken. Naarmate grind in populariteit toeneemt, zijn er steeds meer evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *