Categories
Bicycle sport news

Silverstone BSB: ‘Het kampioenschap leiden voelt goed’ – Irwin

Glenn Irwin van Honda Racing gaat de Bennetts British Superbike-ronde van dit weekend in met een ontspannen gevoel als de puntenleider, maar is zich er terdege van bewust dat hij niet zelfgenoegzaam kan worden.

De Carrickfergus-coureur heeft bijna een raceoverwinning in handen van Tommy Bridewell terwijl Silverstone opdoemt, maar zegt dat hij geen extra druk voelt.

“Ik had dit jaar een plan met mezelf om goed werk te leveren, en het is mijn taak en de taak van de teams om elke week het meeste uit de nieuwe Fireblade te halen, en ik denk dat we dat bij de eerste twee evenementen heel goed hebben gedaan. , ”Zei Irwin.

“Het is niet gemakkelijk gekomen en het heeft veel hard werk gekost van de top van het team tot aan mezelf, maar het doel blijft vrijwel hetzelfde en ook om niet te zelfgenoegzaam te worden, blijf werken zoals we zijn als team en ik ben positief als we op deze manier doorgaan, dan zullen de resultaten doorgaan.

Het kampioenschap leiden voelt goed, ik ben ontspannen en het is een positie waar ik liever in zit, en ik denk dat alle anderen daar ook graag bij willen zijn.

“Dus ik zal er van genieten en hard werken om ervoor te zorgen dat we daar zo lang mogelijk kunnen blijven. Ik voel geen druk meer als zodanig, ik ben me bewust van de puntenkloof, maar ik kijk niet over mijn schouder, denkend wanneer zal die kloof afnemen, ik geniet ervan en het vertrouwen dat ik ervan kan nemen, maar het verandert niets aan de manier waarop ik met het team werk. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *