Categories
Bicycle sport news

Silverstone BSB: Linfoot bevestigd met Bathams BMW voor 2020

Bathams BMW heeft vanmorgen bevestigd dat Dan Linfoot de vervanger van Richard Cooper is voor de rest van het Pirelli National Superstock 1000-seizoen 2020.

Het Santander TAG Yamaha-team van Linfoot trok zich gisteren officieel terug uit de Blue Riband-klasse, maar stemde ermee in om Linfoot de rest van het jaar andere ritten te laten vervolgen.

Cooper is nog steeds aan het herstellen van een verschrikkelijke startlijncrash bij Donington, dus Linfoot springt vanaf Silverstone op zijn S1000RR.

“Het behoeft geen betoog dat ik, samen met alle anderen, Coopes een spoedig herstel wens en hoop dat hij snel weer kan racen. In de tussentijd kijk ik er echt naar uit om op zijn motor te springen en te racen in de Superstock 1000-klasse, ”zei Linfoot.

De Bathams-motoren zijn altijd competitief, dus het is een goede gelegenheid voor mij om weer dichter naar voren te racen en te genieten. Dank aan Michael en het team voor de kans, en vooral dank aan Gary bij TAG dat ik die kans mocht grijpen. “

Teameigenaar Michael Rutter zal opnieuw aanwezig zijn om de bemanning in staat te stellen zich dit weekend uitsluitend op de ontwikkeling van Linfoot te concentreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *