Categories
Bicycle sport news

Supersportkoning Kennedy op zoek naar werk nadat het team een ‘zware’ beslissing heeft genomen

Regerend Brits Supersport-kampioen Jack Kennedy is op jacht naar een nieuwe, fulltime rit in 2020 nadat zijn Santander TAG Yamaha-team de ‘zware’ beslissing nam om zich terug te trekken uit de Bennetts British Superbikes-serie van dit jaar.

Zowel Kennedy, die naar verwachting vanaf de eerste dag dit jaar aan het zakelijke einde van de serie zou zijn, als Dan Linfoot werden geplaagd door gebabbel en geen enkele hoeveelheid werk, nieuwe onderdelen en zelfs een Dunlop-bandentest heeft het kunnen repareren.

Het team maakte vanochtend bekend dat ze niet meer zouden deelnemen aan het kampioenschap van dit jaar om zich te concentreren op 2021. Kennedy heeft een plaats in die opstelling gekregen.

“Het seizoen is in veel opzichten vreemd geweest met de pandemie en daarna dit. Het is een moeilijke situatie, waar ik niet eerder ben geweest, maar het lijkt een goede oplossing en geeft iedereen het voordeel om naar hetzelfde doel toe te werken, namelijk om de klus voor 2021 op orde te krijgen, ”vertelde Kennedy vanochtend aan bikesportnews.com.

“Mijn team heeft deze moeilijke beslissing genomen en ze zijn behoorlijk fatsoenlijk voor me geweest, hebben me bijgestaan ​​en hebben een groot geloof in mij als rijder getoond. Ze hebben me een reddingslijn gegeven om de rest van het seizoen bij andere teams in te staan, en een aanbod om voor hen te rijden in 2021. “

Aangenomen wordt dat de Ier dit weekend op Silverstone zal zijn nadat een ander team voorzieningen heeft getroffen voor een derde fiets en zegt dat hij ook naar andere series zal kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *